19 september 2023 | Algemeen Vlees en vleeswaren snelste groeier in keurmerken Het aantal producten met een keurmerk binnen de productgroep vlees(waren) in de supermarkt is in de... Meer
11 september 2023 | Algemeen World Meat Congress 2023: zorg dat je erbij bent! De Nederlandse vleessector – van boer tot bord – kent veel uitdagingen op dit moment. In dit... Meer
04 september 2023 | Algemeen Het is bijna Verspillingsvrije week! Doe je mee? Wereldwijd gaat meer dan 30% van het voedsel verloren. Dit is in de gehele keten, van de boerderij... Meer
22 juni 2023 | Algemeen COV over Landbouwakkoord De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) heeft kennisgenomen van het falen van de... Meer
23 mei 2023 | Algemeen Onbegrijpelijk en onterecht NVWA verhaal over naleving regelgeving De COV stelt vraagtekens bij het persbericht van de NVWA over de ‘Naleefmonitor Eerste halfjaar... Meer
01 mei 2023 | COV-nieuws Nederland moet voedseldelta van Europa blijven Ondernemers in de vleessector hebben voortdurend te maken met nieuwe uitdagingen. De... Meer
25 april 2023 | Algemeen Vleestaks raakt consument in portemonnee én gezondheid Vlees past perfect in een gematigd en gevarieerd eet- en leefpatroon en draagt positief bij aan de... Meer
21 april 2023 | COV-nieuws Toerekening van werkelijke vleesprijs is selectief winkelen Toerekeningen die de ‘werkelijke vleesprijs’ in beeld zouden moeten brengen, moet je met een flinke... Meer
17 april 2023 | Algemeen Leer duurzamer dan plastic alternatieven Mensen die liever geen leer kopen, kiezen in veel gevallen voor leervervangers. Deze worden vaak... Meer
14 april 2023 | COV-nieuws Goede omgang met dieren moet altijd voorop staan Voorzitter Laurens Hoedemaker van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) wil niet dat de... Meer
13 april 2023 | Persberichten COV verbetert positie flexkrachten Vandaag hebben de leden van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) ingestemd met de Fair... Meer
13 april 2023 | Algemeen Goed voedselbeleid heeft wetenschappelijke basis nodig Professionals in de hele vee- en vleesketen moeten in Europa meer bewustwording zien te creëren over... Meer