search

Nieuws

Eerste jaar 'Trusted Pork' campagne zeer geslaagd afgesloten in Aziƫ

Eerste jaar 'Trusted Pork' campagne zeer geslaagd afgesloten in Aziƫ
21 november 2017 | COV-nieuws | De COV heeft het eerste jaar van de 'Trusted Pork' campagne afgesloten met een zeer geslaagde roadshow door 3 Aziatische landen.

Nadat COV eerder dit jaar promotieactiviteiten voor varkensvlees (Trusted Pork from Europe) heeft uitgevoerd in de Filipijnen en China, heeft de COV met haar varkensvleesexporterende bedrijven de afgelopen weken een 3-tal evenementen in Vietnam, China en Taiwan georganiseerd.

In al deze landen is een seminar gehouden met presentaties omtrent de garanties die vanuit Europees perspectief, Nederlands perspectief en bedrijvenperspectief gegeven worden op het terrein van voedselveiligheid.

In China (Shanghai) is ook deelgenomen aan de Food and Hotel China (FHC) beurs met een Trusted Pork stand. Een van de sprekers hier was de Nederlandse plaatsvervangend CVO Elzo Kannekens.In Ho Chi Minh City was de Nederlandse Landbouwraad Arie Veldhuizen spreker.In Taiwan (Taipei) is ook een zeer goed bezochte en geslaagde pork cooking demonstration georganiseerd.Overall werd de Aziatische road show door de deelnemende COV varkensleden als zeer geslaagd beoordeeld.

Contactpersoon: Frans van Dongen (0032-475702383)