search

Nieuws

Vernieuwd platform Vlees.nl

Vernieuwd platform Vlees.nl
01 juli 2016 | COV-nieuws | Het interactieve, cross-mediale communicatieplatform www.vlees.nl heeft een metamorfose ondergaan.De gedegen nieuws- en informatievoorziening over (rood) vlees en de diverse issues is centraal gebleven.

Het interactieve, cross-mediale communicatieplatform www.vlees.nl heeft een metamorfose ondergaan.De gedegen nieuws- en informatievoorziening over (rood) vlees en de diverse issues is centraal gebleven.In aanvulling op de zorgvuldig opgebouwde content is het platform flink op de schop gegaan. Dit is gericht op een nieuwe uitstraling en positieve beleving rond vlees als product, dat ‘gewoon lekker’ is en verder een belangrijk (voedzaam) onderdeel vormt van een gezond en gevarieerd eet- en leefpatroon.

Look & Feel
Met een nieuwe ‘look & feel’ heeft het culinaire deel van de site een boost gekregen. De vleesrecepten ogen frisser en dagen uit om zelf toe te passen in de keuken. Verder heeft Vlees.nl video’s gemaakt en geplaatst. Vleeskenner Jochem en een chef-kok Kenney lichten vleesdelen toe en maken er een passende bereiding mee.

De nieuwe vormgeving is doorgetrokken in een nieuw logo en in de mobiele versie van www.vlees.nl, waar een groeiend deel aan bezoekers het interactieve, cross-mediale platform bezoekt. De eerste mobiele site bevatte al wel de vleesrecepten en het nieuws. De nieuwe versie biedt het volledige pakket, waaronder de vele ‘brede thema’s’ rond vlees. Ook de nieuwsbrief van Vlees.nl en de nieuwe media accounts op Twitter en Facebook worden in de nieuwe vorm en opzet meegenomen.

Wereld te winnen
Iedereen die goed geïnformeerd wil worden over de consumptie en productie van vlees of daaraan actief wil bijdragen wordt opgeroepen om de site met regelmaat te bezoeken, om zich via de homepage in te schrijven voor de nieuwsbrief enVlees.nl ook via de nieuwe media te volgen. Er blijft immers een wereld te winnen en te behouden voor lekker en verantwoord geproduceerd Nederlands vlees.

Vertegenwoordigers uit de vleesbranche (foodies of anderen) die de constructieve of interessante informatie over vlees via hun eigen site willen bevorderen, kunnen een speciale banner krijgen met het nieuwe logo van Vlees.nl.

Vlees.nl
Het platform Vlees.nl is sinds april 2010 online. Het aantal bezoekers groeit sindsdien elk jaar met zo’n 20%. Met de inzichten in het bezoekersgedrag is de site nieuw vormgegeven en ingericht. Vlees.nl hoopt deze groei een extra impuls te geven, bezoekers op maat te bedienen en van goede informatie te blijven voorzien.

Nadere informatie
Voor vragen kunt u terecht bij Dé van de Riet van Vlees.nl, tel. 06 23 51 26 07.